Home Lepota i Zdravlje TESLA VODA

TESLA VODA

by admin

Tesla voda je unikatan brend u kategoriji najkvalitetnijih pijaćih voda na svetu. Ova neobična voda je posebna zbog toga, jer se sastoji od dve komponente, jedna je prirodna mineralna voda, a druga je jedinstvena tehnologija tretmana vode elektromagnetnim
talasima,koji su svojom geometrijom i frekfentnim opsegom prilagodjeni elektrodinamičnim karakteristikama prirodne mineralne vode,

tako da tretirana voda dejstvom elektro magnetnih talasa,menja konfiguraciju klastera u vodi i tako dobija jedinstvenu funkcionalnost,koja se manifestuje uvećanjem elektro provodljivosti i uvećanjem pH vrednosti vode,odnosno nama poznate ALKALNOSTI.

tesla voda

Mi smo voda

TESLA VODA nakon samog otvaranja flašice u kontaktu sa atmosferom uvećava svoju pH vrednost i do 8,5 što je čini jedinstvenom u odnosu na sve ostale tretirane vode. Ona ostaje na uvećanoj vrednosti i ne vraća se na početnu vrednost.

Telo odraslog čoveka je sačinjeno od 60-70 % vode,kod dece čak i do 78% čini voda. 70% planete Zemlje je pod vodom i 70% ljudskog tela je voda.

Da li razumete analogiju.??
Mi smo živa bića ,ali i planeta Zemlja je takodje živo biće,ovo znači da je VODA takodje živa.

Ako mi posedujemo svest inteligenciju i emocije,onda to isto poseduje i voda.

 

Ovo je rekao i dokazao naučnik i lekar Masaru Emoto,japanac iz Yokahome,ovaj sjani naučnik pružio je prelepe dokaze da voda poseduje svojevrsnu inteligenciju i svest te da ima pamćenje.

Čista i zdrava alkalna voda poput TESLA VODE sa svojih fantastičnih 8,5pH formira pravilne i lepe kristale,dok zagadjene i kisele vode formiraju nepravilne oblike kristala.

Dr Emoto je dokazao da se voda na molekularnom nivou menja po svojoj strukturi u odnosu na svoje okruženje te njegovu vibraciju.

Adekvatno tretirana voda menja strukturu tj transformiše svoje okruženje kada se u njemu nadje.

Dokazano je da TESLA VODA sa svojom 8,5pH kada dodje u kontakt sa ostalim tečnostima u organizmu čoveka trenutno utiče na povećanje alkalnosti iste što znači da ALKALIZUJE organizam.


Moderan čovek zbog svakodnevnog stresa kojem je izložen i nezdrave brze ishrane kojom se hrani,uglavnom ima blago kiseli organizam ili u ekstremnim slučajevima jako zakiseljen oraganizam.


Ovakvo stanje u telu prouzrokuje proces truljenja i intoksikacije na nivouu ćelija konačno patološke promene i bolesti.

Sve ovo se dešava kada je organizam u deficitu sa kiseonikom,a ni jedan organizam ne može da funkcioniše adekvatno bez kiseonika.

Nasuprot tome, alkalna sredina je bogata kiseonikom samim tim,praktično ne postoji mogućnost da nijedana bolest može nastati u takvoj sredini koja je bogata kiseonikom.

Do sada je dokazano da TESLA VODA ima blagotvoran te isceljujući učinak na ljudsko zdravlje kod ljudi koji je redovno konzumiraju. Povećava energiju ubrzava cirkulaciju razbija mlečnu kiselinu u mišićima te je za sportiste fantastična kao suplement.

TESLA VODA ubrzava ragradnju alkohola u krvi,uspostavlja
alkalni balans,uvećava koncentraciju kiseonika u ćelijama,razgradjuje mast u krvi,ubrzava zaceljenje
rana,i preloma kostiju, neutrališe stomačne kiseline,te pospešuej rad jetre i žuči i podstiče na deoksikaciju organizma.

Ova neverovatna voda dokazano čisti toksine iz urinarnog trakta razgradjuje viruse i bakterije i jača kompletan imunološki sisitem.

Zbog velike koncentracije jona u Tesla vodi nakon prvog gutljaja može doći do blagog peckanja,da bi se taj efekat neutralisao potrebno je vodu sipati u staklenu čašu i tako konzumirati.

Slični članci

Ostavite komentar

Sa željom da vam pružimo što bolje korisničko iskustvo koristmo kolačiće, ukoliko želite da kontrolišete opcije kolačića idite na opciju pročitajte više. Prihvatam Pročitajte više