Home O meni

O meni

by admin

Bojana Miljanić je novinar, putopisac, duhovni istraživač, ekolog, magistar geografije i turizma, nutricionista, herbalista, Bahov praktičar i veliki poštovalac prirode.

PROJEKAT MOĆ PRIRODE

na ovom nesvakidašnjem projektu pridružili  su joj se entuzijasti i filantropi iz različitih oblasti koji žele da kao i ona pomognu svojim korisnim i svrsishodnim informacijama i projektima kao  i u progresivnijem buđenju ljudi sa ciljem podizanja  kolektivne svesti.

Zašto? Sve pozitivne i važne promene nastaju prvo u čoveku a zatim se reflektuju na njegov spoljašnji svet i drugo okruženje,  što je više probuđenih duša to je više svestlosti među nama.

Potrebni smo više nego ikada SEBI, zatim JEDNI DRUGIMA i majci PRIRODI  bez koje nam nema života.

Vreme u kome živimo predstavlja veliki izazov za svakog čoveka, primetno je za onoga ko vidi koliko se ubrzalo pa  se sve promene odvijaju brže i dinamičnije u poslednjih pet godina.

Potrebno je da osvestimo dimenziju u kojoj postojimo i damo zajedno svoj doprinos u očuvanju prirodne sredine,zatim duhovnom rastu, zdravom načinu života,čime ovu alhemiju na najkorisniji način prenosimo i na naše najmilije našu decu kojima je podrška veoma potrebna.

Do sada smo se  zalagali za ne izgradnju naftnih platformi na Jadranu u saradnji sa NVO naš Jadran, zatim ne uvoza GMO semena, zatim za plasman organskih biorazgradivih novina u  školama, zatim za kompostiranje i upotrebu biorazgradivog otpada u ugostiteljskoj industriji i u domaćinstvu, oštrije kažnjavanje zlupotrebe bio rezervata, veću pažnju i zaštitu endemskih vrsta životinja i biljaka, zaštitu i uzgoj lekovitog bilja  zatim za podsticaj organske poljoprivrede.

Postoji još dosta toga što je pred nama, za sada nam je bitno da našim korisnicima pružimo detaljnije informacije na gore pomenute teme kako bi rasli zajedno sa nama i postali deo jedne nove Zlatne porodice novog doba koje nam dolazi u susret.

Radujemo se svakom novom članu kao novoj iskri svetla koji bi sa nama delio svoje ideje i znanja.

Radujemo se svakom novom volonteru jer bez njih je nemoguće zamisliti ovaj svet boljim mestom za život.

Radujemo se našoj deci i omladini sa kojima ćemo deliti iskustva i savete kako da se hrane  pravilno, budu  zdravi  i učine svoj život što kvalitetnijim.

Takođe tu smo i za oragnizacije koje imaju isti ili sličan cilj ideju ili predlog  na neke od tema koje pokrivamo da nas kontaktiraju.

Srdačno i s ljubavlju vas očekuje naš tim Moć prirode.

 

Nedeljni bilten

Sa željom da vam pružimo što bolje korisničko iskustvo koristmo kolačiće, ukoliko želite da kontrolišete opcije kolačića idite na opciju pročitajte više. Prihvatam Pročitajte više